13221097_1709686359279743_2959314258369247145_n

Hardlooptraining Almere

Wil jij ook graag beginnen met hardlopen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Ik help je graag! Ik heb een opleiding bij Running Holland gevolgd en aansluitend een examen voor de Atletiekunie gedaan. Hier heb ik zowel mijn certificaat van de opleiding als het diploma van de Atletiekunie behaald. Deze kennis breng ik graag over en ik help je graag naar de eerste 5 of 10 km! Je kunt uit verschillende pakketten kiezen. De pakketten zijn voor een duur van 12 weken. De trainingen die we samen doen hebben een duur van 60 minuten en zijn op een locatie naar jouw keuze (binnen Almere). De trainingen vinden plaats in overleg in de avonduren en in het weekend. In samenwerking met de Almererunners kun je na deze 12 weken aansluiten bij deze loopgroep waar je gratis kunt meelopen elke woensdag voor een rondje weerwater.

Persoonlijke begeleiding 12 weken

Run €75,-: 
– Schema op maat
– 4 trainingen met persoonlijke begeleiding en looptechniek (in eerste maand)
– Mogelijkheid tot vragen stellen via mail

Run better €100,-:
– Schema op maat
– 6 trainingen met persoonlijke begeleiding en looptechniek
– Wekelijks contact moment om training door te spreken via telefoon of skype
– Mogelijkheid tot vragen stellen via mail

Run together €150,-:
– Schema op maat
– 12 trainingen met persoonlijke begeleiding en looptechniek
– Mogelijkheid tot vragen stellen via app of mail

Hulp op afstand 12 weken

Do it yourself running €30,-:
– Schema op maat
– Mogelijkheid tot vragen stellen via de mail

Wil je een ander soort training of pakket dat er niet tussen staat? We kunnen altijd samen naar de mogelijkheden kijken. Stuur gerust een berichtje! Wil je de trainingen samen met iemand anders volgen? Dan maak ik graag een pakket voor jullie samen. Wil je ook samen knallen en lekker gaan hardlopen? Neem dan contact op via info@healthyrunning.nl.

Wist je al dat je ook kunt kiezen voor een voedingsschema? Onder begeleiding van een professionele voedingscoach, krijg je een op maat gemaakt voedingsschema. Kijk hier voor meer informatie.